Известие

Collapse
No announcement yet.

как да сваля конзолата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

да взема да използвам темата ...
    тези дни и аз извърших цялата процедура описана до тук и слава богу успешно. Но, сега пък не ми свети дневния километраж и още една крушчица зад самите уреди. Та въпроса ми е как се сменят тези крушки?
    146 1.4TS `98 + LPG BRC Flying injection

Comment

Зад самите уреди са диоди по принцип трудно горят единствено на мигачите са обикновенни крушлета. Сваляш таблото и презапояваш а за дневния километраж там не ми е ясно, не съм барникал
      Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от filip_gad Покажи съобщение
        да взема да използвам темата ...
        тези дни и аз извърших цялата процедура описана до тук и слава богу успешно. Но, сега пък не ми свети дневния километраж и още една крушчица зад самите уреди. Та въпроса ми е как се сменят тези крушки?
        Сваляш таблото (без да махаш буксите, защото ще набиеш грешка в Airbag-a )завърташ го и озад си има едни цокли които се въртят и в тях са крушките(дано си разбрал,че така го обясних,че и аз не разбрах )
        Червената е за електронния километраж..
        А ако питаш как се сваля таблото виж тук и тук
        Attached Files
        Last edited by 455115; d.m.y г., 23:04.

Comment

благодаря за съветите, тези дни ще пробвам да видя какво ще измайсторя с натискането и дърпането
          146 1.4TS `98 + LPG BRC Flying injection

Comment

моя проблем е че като отворих таблото смених крушките и после не светеха
            AlfaRomeo 145 2.0 TD

Comment

Първоначално публикувано от 455115 Покажи съобщение
              Сваляш таблото (без да махаш буксите, защото ще набиеш грешка в Airbag-a )
              Това не е вярно! При изгасена кола няма такава вероятност.
              Fiat Tipo - Series 6000 <<149C2.046>> + momo pack
              Alfa145 16V TS <<AR67601>> + momo pack, RossoCorsa

Comment

Първоначално публикувано от radostin.atanasov Покажи съобщение
                Провери си хубаво буксите и тоците...
                Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша

Comment

Да ви иамм сложната процедура
                  Днеска си кисна в задръстване и се ядосвам,че нищо не ми свети на централанта конзола и поглеждам я отверчица... След 10 мин всичко беше свалено и ги гледам 3-те крушчици (2-те на парното и 1-та на пепелника) хмм изрогели... викам си ясноо... Докопах се до една попътна бензиностанция.Спирам зареждам гориво и отивам с крушчицата и за късмет имаха.Взимам 3 калпазанина и пак се мушкам в трафика от кулата посока семинария левия завой към парка.Та докато ми дойде реда да мина всичко беше зглобено и светеше.Един дядо с Фият зад мен тайно шпионираше как става процедурата А да и задната духалка си оправих но ще напиша в другата тема как.
                  Attached Files
                  Alfa Romeo 145 JTD & Audi A4 B6 1.8T quattro

Comment

ето при мен как стана, само че аз сложих светодиоди. горе символите са по-зеленикави и по ясни от колкото на снимката.
                    Last edited by kolev; d.m.y г., 17:37.
                    точка

Comment

Първоначално публикувано от radostin.atanasov Покажи съобщение
                      аве и при мен се получи нещо подобно , взех работеща крушка и я сложих на проблемното място , не светна , върнах я и пак несветна ...къде ли е проблема ?
                      Alfa Romeo 145 1.4 16vEX
                      Alfa Romeo 156 V6quadrifoglio EX

Comment

смених сега още две крушки и сичко е ок
                        Alfa Romeo 145 1.4 16vEX
                        Alfa Romeo 156 V6quadrifoglio EX

Comment

ето ти видео как се сваля http://www.youtube.com/watch?v=vzQ38836No0
                          и тук продължение http://www.youtube.com/watch?v=qcy6zZtbZ8M&NR=1
                          Last edited by emo84; d.m.y г., 22:26.

Comment

колеги имали същата тема и за 156 , че имам проблем с крушките?

Comment

Working...
                            X